Arronet 28CC

Arronet 28CC, Arronet, monter: A01:42

 

Arronet 28 cc – en livslång kärlek i alla väder The sound of silence! 100 % Made in Sweden!

 

Arronet 28 cc är en stadig mitthyttsbåt med hög komfort och riklig utrustning redan i standard. Den gummiupphängda hytten skärmar av buller och oljud även när farten är hög och vädret är dåligt, det kan inte bli bättre. I däcket framför hytten finns en stor lucka som öppnar upp till ett stort stuvutrymme som sväljer det mesta, allt från verktyg, packning, grillar och mycket annat. Arronet 28 cc utrustas med utombordsmotorer förslagsvis två stycken 200 hkr Suzuki eller med inombordare från Volvo Penta. Den 4 kw starka dieselvärmaren förser hytten med värme när den årstiden är här, på sommaren öppnas de stora sidodörrarna och takluckan upp och känslan av att åka öppen båt är nära!

 

Hytten rymmer 5 vuxna personer, två i fram och tre i baksätet. Förarmiljön höjs ytterligare med de sköna fjädrande stolarna, den ställbara instrumentbrädan, låg ljudnivå och många andra finesser som ingår.

 

Precis som på Surprise kan man välja högt akterdäck med stuv under eller lågt akterdäck med högre sarg runt om, tala med din Arronet representant vilket som passar er bäst.

 

Hos oss på Arronet har vi just din båt i sikte från första plåt.
Sedan 1992 har vi fokuserat på svensk tillverkning av metallprodukter. I Öregrund driver vi tillverkningen av våra aluminiumbåtar, steg för steg med full kontroll genom hela processen. Materialet vi använder är noga utvalt och återvinningsbart, och vi strävar efter så vacker yta som möjligt i vårt aluminium.
100 % Made in Sweden!