Översikt av aktiviteter

Båtmässan är alltid fylld av roliga aktiviteter för hela familjen.

Båtmässan är alltid fylld av roliga aktiviteter för hela familjen.

Scenprogram

Båtmässans scenprogram är en hyllning till livet på, i och vid vattnet. Häng med på spännande seglingsäventyr på världens hav, lyssna på de senaste nyheterna från segling som sport, få handfasta tips från sportfiskeprofilerna och  härlig inspiration inför sommarens kajakäventyr. Varje dag bjuder på ett nytt tema!

Happy Friday!

Fredagen den 10 februari kl 16:00 skruvar vi upp volymen på Beach Club och firar att helgen äntligen är här. Kom hit, få nåt gott i glaset, skön musik i baren och mycket sommarkänsla. Alla utställare har öppet som vanligt till kl 20:00.

16-20 är det 2 för 1 i entrén (gäller bara vid biljettköp på plats).

Välkommen!

Prova-på-pool

På med flytvästen och ge dig ut på vattnet! I vår nästan 300 kvm stora pool finns flera spännande flytetyg som gummibåtar, kajaker och radiostyrda modellbåtar att testa helt kostnadsfritt.

Båtmässans experter

Årets nyhet! 

Ett expertområde där vetgiriga båtälskare kan ställa frågor och få rådgivning av sakkunniga experter. Båtmässans experter finns mitt i utställningen bland marina tillbehör och där kommer leverantörernas experter finnas för att svara på besökarnas frågor. Några av experterna som kommer att delta är Raymarine och Dometic.

Audi Göteborg Sailing Arena

Utmana dina vänner och familj i kappsegling! I segelbåtsbassängen tävlar ni med radiostyrda segelbåtar. En stor fläkt ger dig vind i seglet!

Barnens Båtmässa

På Båtmässan finns massor av aktiviteter för de yngre. På mässan finns ett piratland där barnen får bygga sina egna piratskepp. Det finns även en rolig skattjakt där man ska hitta hemliga klistermärken som är gömda bland utställarna. Fina priser i potten!

Dykpoolen

Vill du också upptäcka världen under vattenytan? På Båtmässan finns chansen att göra detta! Våra erfarna instruktörer från Flying Divers guidar dig igenom ditt provdyk. OBS! Ta med dig ombyte och egen handduk.

Sportfiskeavdelningen

Välkommen till vår sköna sportfiskeavdelning. Fynda fiskeprylar till riktiga mässpriser och se de senaste nyheterna som gör ditt sportfiske både roligare och mer lyckosamt. Här hänger du med likasinnade!

Klassiska båtar

Älskar du också doften av tjära och dunket från en tändkulemotor? Då är avdelningen för klassiska båtar ett måste för dig! Se vackra båtmodeller och träffa profilerna som sliter för att bevara det stora kulturarvet som dessa fantastiska skapelser utgör.

Surfsimulatorn

Testa surfing utan att bli blöt. Välkommen att utmana dig själv och din balans i Båtmässans surfsimulator. Ju längre du håller dig kvar på brädan, desto vågigare blir det.

Ståpaddla / SUP-yoga

Träffa Maria och Pontus från Ståpaddla vid prova-på-poolen. Här kommer de bland annat prata om säkerhet, paddlingsteknik och utrustning och hålla i klasser.

 

SUP – Ståpaddla – Söndag 5 Februari kl: 15.00-16.00. Maria Cerboni delar grundläggande tekniker, pratar utrustning och säkerhet.

 

SUP-Yoga / Board Yoga – Onsdag 8 Februari kl: 17.00-18.00. Maria Cerboni håller en SUP-yogaklass med deltagare där publik kan ta del av rörelser på brädan.

 

SUP-Ståpaddla – Lördag 11 Februari kl: 14.00-15.00. Maria Cerboni delar grundläggande tekniker, pratar utrustning och säkerhet

Fiskesimulator

Testa att fightas mot en fisk i fiskesimulatorn. Stå på båten och fiska din drömfisk med spö och rulle! Utmana dig själv och dina vänner i att fightas mot fiskarna! För personer över 12 år.