Översikt av aktiviteter

Båtmässan är alltid fylld av roliga aktiviteter för hela familjen.

Båtmässan är alltid fylld av roliga aktiviteter för hela familjen.

Scenprogram

Scenprogrammet på jubileumsmässan är en hyllning till vattenlivet och visar på många av de härliga aktiviteter man kan göra på, i eller vid vattnet. Ett program som innehåller programpunkter om segling (både som idrott och som avkoppling), sportfiske, kajakpaddling samt klassiska båtar. Givetvis ingår även miljö och sjösäkerhet.

Segelbåtsbassäng

Tävla mot vänner, bekanta eller okända i vår stora segelbåtsbassäng. Vår stora vindmaskin ger en härlig vind så man kan ta sig genom banan i den nästan 200 kvm stora bassängen.

Mäklarbryggan

På Mäklarbryggan kommer begagnade segelbåtar ta plats tillsammans med flera båtmäklare. Segelbåtarna kommer finnas tillgängliga för besökare att klämma och känna på, gå in i och ta sig en titt. Följande båtar kommer du att kunna se på plats:

Klassiska båtar

I mässhallen kommer du som besökare kunna se annorlunda båtmodeller och träffar profiler som sliter för att bevara det stora kulturarv som dessa klassiska båtar utgör.

Barnens Båtmässa

På Båtmässan finns många aktiviteter för de yngre.
Häng med på skattjakt eller bli båtbyggare för en dag tillsammans med Hugo.
Godisregn, piratjakt och mycket mer!

Dragbassängen

Hur beter sig olika drag i vattnet? Testa dem i vår dragbassäng.

Surfsimulatorn

Vill du prova på hur det är att surfa? Med Båtmässans surfsimulator kan du testa utan risk att bli blöt.

Prova-på-pool

Prova-på-poolen är en stor pool på nästan på 300 kvm sjösatt med massor av spännande saker att prova. Givetvis är alla flytföremål i poolen helt gratis att prova!