Översikt av aktiviteter

Båtmässan är alltid fylld av roliga aktiviteter för hela familjen.

Utställning

Utforska utbudet från över 200 ledande leverantörer som presenterar mer än 30 exklusiva premiärer. Få förstklassig rådgivning med expertis som sträcker sig från båtköp till underhåll och service. Utställarna visar även upp mängder av innovativa prylar och tillbehör som kommer att förbättra ditt båt- och vattenliv.

Scenprogram

Båtmässans scenprogram är en hyllning till livet på, i och vid vattnet. Häng med på spännande seglingsäventyr på världens hav, lyssna på de senaste nyheterna från segling som sport, få handfasta tips från sportfiskeprofilerna och  härlig inspiration inför sommarens kajakäventyr. Och så nytt för i år, flera inslag kring dykning och upplevelser under ytan. Varje dag bjuder på ett nytt tema!

Klassiska båtar

Älskar du också doften av tjära och dunket från en tändkulemotor? Då är avdelningen för klassiska båtar ett måste för dig! Se vackra båtmodeller och träffa profilerna som sliter för att bevara det stora kulturarvet som dessa fantastiska skapelser utgör.

Piratlandet

På Båtmässan finns massor av aktiviteter för de yngre. På mässan finns ett piratland där barnen får bygga sina egna piratskepp. Det finns även en rolig skattjakt där man ska hitta hemliga klistermärken som är gömda bland utställarna. Fina priser i potten!

Båtmässans lilla skepparexamen

NYHET | I år erbjuder vi våra yngsta besökare ett lekfullt lärande av grunderna i sjövett. På ett roligt sätt kommer barnen att lära sig konsten att ta på en flytväst, knyta knopar och hur man gör när man lägger till en båt. Efter dessa äventyrliga övningar väntar ett välförtjänt diplom och en spännande överraskning!

Atlantica dykpool

Vill du också upptäcka världen under vattenytan? På Båtmässan finns chansen att göra detta! Våra erfarna instruktörer från Flying Divers guidar dig igenom ditt provdyk. OBS! Ta med dig ombyte och egen handduk.

Audi Göteborg Sailing Arena

Utmana dina vänner och familj i kappsegling! I segelbåtsbassängen tävlar ni med radiostyrda segelbåtar. En stor fläkt ger dig vind i seglet!

Surfsimulatorn

Testa surfing utan att bli blöt. Välkommen att utmana dig själv och din balans i Båtmässans surfsimulator. Ju längre du håller dig kvar på brädan, desto vågigare blir det.

DykMässan

Den andra helgen, det vill säga 9-11 februari, kommer för första gången DykMässan att arrangeras parallellt med Båtmässan i Svenska Mässans lokaler. Fri passage mellan mässorna kommer att ge dig som besökare ännu mer av det bästa av vad livet har att erbjuda i och runt vattnet.