Översikt av aktiviteter

Båtmässan är alltid fylld av roliga aktiviteter för hela familjen.

Båtmässan är alltid fylld av roliga aktiviteter för hela familjen.

Scenprogram

Båtmässans scenprogram är en hyllning till livet på, i och vid vattnet. Häng med på spännande seglingsäventyr på världens hav, lyssna på de senaste nyheterna från segling som sport, få handfasta tips från sportfiskeprofilerna och  härlig inspiration inför sommarens kajakäventyr. Varje dag bjuder på ett nytt tema!

Prova-på-pool

På med flytvästen och ge dig ut på vattnet! I vår nästan 300 kvm stora pool finns flera spännande flytetyg som gummibåtar och kajaker att testa helt kostnadsfritt.

Surfsimulatorn

Testa surfing utan att bli blöt. Välkommen att utmana dig själv och din balans i Båtmässans surfsimulator. Ju längre du håller dig kvar på brädan, desto vågigare blir det.

Audi Göteborg Sailing Arena

Utmana dina vänner och familj i kappsegling! I segelbåtsbassängen tävlar ni med radiostyrda segelbåtar. En stor fläkt ger dig vind i seglet!

Barnens Båtmässa

På Båtmässan finns massor av aktiviteter för de yngre. På mässan finns ett piratland där barnen får bygga sina egna piratskedd. Det finns även en rolig skattjakt där man ska hitta hemliga klistermärken som är gömda bland utställarna. Fina priser i potten!

Sportfiskeavdelningen

Välkommen till vår sköna sportfiskeavdelning. Fynda fiskeprylar till riktiga mässpriser och se de senaste nyheterna som gör ditt sportfiske både roligare och mer lyckosamt. Här hänger du med likasinnade!

Klassiska båtar

Älskar du också doften av tjära och dunket från en tändkulemotor? Då är avdelningen för klassiska båtar ett måste för dig! Se vackra båtmodeller och träffa profilerna som sliter för att bevara det stora kulturarvet som dessa fantastiska skapelser utgör.