Västsveriges största mötesplats för alla som älskar båt och vattenliv

Här finns allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare.

Här finns allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare.

Ett utbud för alla, nybörjare som expert

På plats finns det ett brett utbud av båtar, tillbehör och utrustning till båt och besättning. Det finns något för alla som är intresserad av vattenliv: båtägare, båtentusiaster, barnfamiljer, fiskeintresserade, pryltokiga vattenälskare och nyfikna nybörjare.

Träffa ledande leverantörer

Över 200 utställare som står till din tjänst och hjälper dig med ditt nästa båtköp, ger tips om underhåll och service samt visar upp mängder av prylar som gör ditt båt- och vattenliv bättre.

Highlights på Båtmässan

På Båtmässan ser du det senaste och bästa båtlivet har att erbjuda. Spana in säsongens nya båtmodeller och andra produktnyheter. I år räknar vi med över 300 båtar var av ett 30-tal premiärer!

Ett utbud för hela familjen

På Båtmässan finns även ett inspirerande scenprogram med intressanta föredrag, utbildningar, uppvisningar, barnaktiviteter och restauranger med god mat i ren västkust-anda. Och missa inte piratlandet för våra yngre besökare.

Hitta din drömbåt före och under mässan

Natten innan Båtmässans första dag räknar vi alla båtar på mässgolvet. På öppningsdagen är de sökbara på sökbåt.se – du kan se vilka båtar som ställs ut och därmed förbereda ditt besök.

Prenumerera på Båtmässans nyhetsbrev!

Få den senaste informationen om mässan direkt till din inkorg.

Prenumerera