Varför besöka Båtmässan?

Här finns allt för dig som är intresserad av båt- och vattenliv – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Här finns allt för dig som är intresserad av båt- och vattenliv – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Besök västsveriges största mötesplats för människor som älskar båt och vattenliv

På Båtmässan finns allt för alla som älskar vattenliv. Vi är Skandinaviens första båtmässa för året, så det är här du ser det senaste först – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Mängder av fantastiska båtar
Att besöka Båtmässan är väldigt bra sätt att se vad branschen har att erbjuda. Under ett och samma tak samlas ett brett utbud av både motorbåtar och segelbåtar.  

Få koll på det senaste – premiärvisning av nya båtmodeller
Vill du se de senaste båtmodellerna? På Båtmässan lanserar tillverkarna sina nyheter. Varje år bjuds det på många rykande heta premiärer.

Ett fullmatat scenprogram
Båtmässans scenprogram är alltid fullt av inspirerande och häpnadsväckande föredrag.

Fynda bland hundratals deals
Ordet mässpriser har inte blivit etablerat utan anledning. När mässan närmar sig kan ni finna utställarnas erbjudanden här på vår hemsida.

Barnens båtmässa
Du kan alltid lita på att det finns fullt av aktiviteter för hela familjen på mässan. Vi har exempelvis ett piratland där barnen bygger egna piratskepp.

Båtmässans stora skattjakt med fina vinster
Ett stående populärt inslag på Båtmässan. Skatter finns utplacerade i montrarna – vem hittar dem först du eller barnen?

Klassiska båtar
Platsen på mässan för dig som älskar vackra historiska båtar. Här trängs tändkulemotorer med skinande mahognybåtar. Här träffar du profilerna som sliter för att bevara det stora kulturarvet som dessa fantastiska båtar utgör.

Roliga aktiviteter för hela familjen
Mängder med roliga prova-på-aktiviteter, exempelvis vår surfsimilator, dykbassängen och poolen för radiostyrda segelbåtar.

Mat och dryck
Inne på mässan finns flera ställen god mat och dryck, exempelvis vår beach club där du kan fylla på med energi. En hisstur bort finns Heaven 23 som serverar godaste räkmackan med stans bästa utsikt. 

Mötesplatsen för oss som älskar vattenlivet
Här möter du båtentusiasterna av alla de slag. Här pratar vi båtar, tampar, segel och motorer och allt annat som hör båt- och vattenlivet till. Här börjar båtsommaren!