Varför besöka Båtmässan?

Här finns allt för dig som är intresserad av båt- och vattenliv – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Här finns allt för dig som är intresserad av båt- och vattenliv – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Här finns allt för alla som älskar vattenliv! Vi är Skandinaviens första båtmässa för året, så det är här du ser det senaste först! – De senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske!
Här kan du shoppa allt inom båtliv och tillbehör av våra 300 utställare.

Ett fullmatat scenprogram!
Varje dag bjuds det på inspirerande och häpnadsväckande föredrag vid
Stora scenen. Just nu arbetar vi för fullt med att ta fram ett riktigt spännande program med lockande talare för 2018, mer information kommer i december

Fynda bland hundratals deals.
Ordet mässpriser har inte blivit etablerat utan anledning. När mässan närmar sig kan ni finna utställarnas erbjudanden här på vår hemsida.

Premiärer i mängder!
Här lanserar tillverkarna sina nyheter. Vill du se de senaste båtmodellerna, då ska du besöka Båtmässan! Varje år bjuds det på ca 50 rykande heta premiärer.

Aktiviteter på Båtmässan, barnens och ungdomarnas favorit!
Du kan alltid lita på att det finns fullt av aktiviteter för hela familjen på mässan! Just nu arbetar vi för fullt med 2018 års aktiviteter och återkommer med mer information senare i höst.
Till dess kan vi locka med några favoriter som går i repris även 2018;
En 275 kvm stor pool med både kajaker och gummibåtar som du kan prova. Vem är den bästa kappseglaren? Det kommer ni att få chansen att göra upp om i vår Segelbåtsbassäng.
Se exempel på aktiviteter från 2017.
Barn t.o.m. 16 år har gratis entré till mässan.

Båtmässans stora skattjakt med fina vinster!
Ett stående populärt inslag som även finns på plats 2018. Mer information om vinster kommer i höst.
Läs mer om skattjakten och tidigare vinnare här

Veteranbåtsutställningen

Detta är platsen på mässan för dig som älskar träbåtar! Läs mer här.