Varför besöka Båtmässan?

Här finns allt för dig som är intresserad av båt- och vattenliv – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Här finns allt för dig som är intresserad av båt- och vattenliv – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Här finns allt för alla som älskar vattenliv! Vi är Skandinaviens första båtmässa för året, så det är här du ser det senaste först – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske!
Här kan du shoppa allt inom båtliv och tillbehör av våra 300 utställare.

Ett fullmatat scenprogram!
Varje dag bjuds det på inspirerande och häpnadsväckande föredrag vid Stora scenen. Scenprogrammet finns här >>

Fynda bland hundratals deals.
Ordet mässpriser har inte blivit etablerat utan anledning. När mässan närmar sig kan ni finna utställarnas erbjudanden här på vår hemsida.

Premiärer i mängder!
Här lanserar tillverkarna sina nyheter. Vill du se de senaste båtmodellerna, då ska du besöka Båtmässan! Varje år bjuds det på ca 50 rykande heta premiärer.

Aktiviteter på Båtmässan, barnens och ungdomarnas favorit!
Du kan alltid lita på att det finns fullt av aktiviteter för hela familjen på mässan, bland annat Prova-på-poolen, Sportfiskeakvariet, Segelbåtsbassängen, Veteranbåtshallen, vår årliga Skattjakt och upplevelsedelen Hugos Båtskola.

Barn t.o.m. 16 år har gratis entré till mässan i sällskap av vuxen.

Båtmässans stora skattjakt med fina vinster!
Ett stående populärt inslag på Båtmässan. Mer information om vinster kommer inom kort.

Veteranbåtsutställningen
Detta är platsen på mässan för dig som älskar träbåtar!

 


Samarbetspartner

 

Medarrangör