Sweboat - båtbranschens riksförbund

Sweboat är båtbranschens intresseorganisation med ca 400 medlemsföretag och medarrangör till Båtmässan. En av Sweboats främsta uppgifter är att främja båtlivet så att fler får uppleva lyckan med att vara på sjön och att dem som redan är där har ett roligt och tryggt båtliv. Det görs genom en rad olika initiativ, så som Upplev Båtlivet och SökBåt.se.

 

Upplev Båtlivet – guiden för dig som längtar ut på sjön

Upplev Båtlivet är ett initiativ av alla båtlivsorganisationer för att inspirera och informera om båtlivet. Där får den som är nyfiken och vill prova på båtliv får råd och tips. På Upplev Båtlivet kan man lätt och smidigt ta del av de fantastiska möjligheterna till rekreation och äventyr som båtlivet har att bjuda. Den redan inbitna båtmänniskan kommer att hitta information och tips för att ytterligare utveckla sitt stora intresse.

Läs mer på UPPLEV BÅTLIVET »

 

SökBåt.se

SökBåt.se är nu både en annonssajt och en båtdatabas. Här visas annonser på nya och begagnade båtar, motorer, tillbehör samt olika tjänster från företag i båtbranschen. Här finns även Sveriges största båtdatabas med fakta, bilder och prisstatistik på nära 9 000 båtmodeller.

Läs mer på SökBåt.se »