GBM Marin AB

  • Plats: B04:20

Beskrivning

Under 2020 firar GBM Marin 75 års jubileum i marinbranschen – detta måste firas!!

Från Finska Grandezza visar vi upp 2020 års modeller av fjolårets nyhet Grandezza 37 CA, men även storsäljarna 25S , 28 OC och Grandezza 34 OC som inför 2020 presenteras med en betydligt ökad standard utrustning och helt nya motorer.

Vi visar upp flera av Finnmasters verkliga storsäljare, och även två helt nya modeller båtar vid namn T6 samt R6. En Dc båt och en bowrider av senaste snittet. Det blir första gången som dessa båtarna visas för publik.

Även Yamarin fortsätter att förnya sin flotta med ett helt nytt formspråk. Två helt nya DC båtar som kommer att premiärvisas på Båtmässan i Göteborg .2020.!!.

Vi har även ett stort utbud av aluminiumbåtar! Buster; som många betraktar som det verkliga originalet när det gäller aluminium visar upp två heta nyheter. Buster XL och Buster XXL.. Se dom i vår monter på mässan..
.
Önskar Ni istället en modern ”Hybrid” med aluminium skrov och med en snygg glasfiber innerline, så är Yamarin Cross eller Husky från Finnmaster ett bra alternativ. Vi har med oss flera modeller på mässan.

För första gången har vi även chans att visa upp Yamaha mega motor. En framtidens V8 med mycket stor cylindervolym på hela 425 hk. .

Under mässdagarna kommer vi som vanligt att kunna erbjuda flera komplett båtpaket till mycket bra paketpris. Passa så och köp så är Ni säkra på att få Er båt i tid till våren 2020.

Vi på GBM Marin hälsar Er alla mycket välkomna till vår stora monter på mässan, dit ni också är . välkommen in för att hämta 2020 års upplaga av GBM MArins ”båtguiden” med alla modeller.