Om Västkustens Båtvecka

I vanliga fall är vi båtfantaster vana att mötas på Svenska Mässan i början på februari och ta del av årets första vårtecken: vår allas kära Båtmässan. 2020 blev verkligen inte som någon hade tänkt, många saker som vi tagit för givna har helt plötsligt blivit omöjliga. Likaså börjar 2021 på ett sätt som vi inte trodde – vi kommer tyvärr inte kunna arrangera Båtmässan i år.   

På grund av covid-19 försvinner möjligheten att träffas på mässgolvet. Därför har vi tillsammans med våra utställare tagit initiativet till att sjösätta Västkustens Båtvecka. Vår webbsida förvandlas till en evenemangskalender fylld av inbjudningar till både digitala och fysiska event som Båtmässans utställare arrangerar runt om på västkusten.

Under perioden 5-14 februari har du möjlighet att uppleva det bästa och det senaste båtlivet har att erbjuda. Exempelvis kan du boka privata visningar, ta del av digitala föreläsningar och mycket mer.

Båtmässans roll i Västkustens Båtvecka är att samla utställares egna initiativ i en evenemangskalender för att nå ut till dig som också älskar båtlivet. Utifrån rådande omständigheter gällande covid-19 arbetar arrangörerna för att skapa säkra mötesplatser. Har du frågor och funderingar kring ett specifikt event ber vi dig kontakta respektive utställare för mer information. Läs mer om säkerhet här »

Västkustens Båtvecka presenteras i samarbete med Atlantica Båtförsäkring och Sweboat.

Annonser