Viktig information gällande Båtmässan 2022

Med anledning av de nya restriktionerna som presenterades den 10 januari 2022 är Båtmässan 2022 tyvärr inställd.

Måndagen den 10 januari informerade Folkhälsomyndigheten om att vaccinationsbevis kommer att krävas på mässor som samlar fler än 50 personer samt ett krav på en yta på minst 10 kvm per person. Dessutom har en hemställan lämnats in till regeringen gällande en begränsning om 500 personer för allmänna sammankomster, offentliga tillställningar och mässor. Åtgärderna planeras att gälla from 12 januari 2022 och löpa minst 4 veckor beroende på smittspridningen och dess utveckling.  Läs mer om de nya restriktionerna på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Med detta besked har vi tvingats fattat beslut om att ställa in Båtmässan 2022. Vi hade sett fram emot att välkomna utställare och besökare till årets båtfest, men säkerhet och hälsa är alltid vår högsta prioritet.

Information till utställare

Du har fått ett mail med information och kommer att bli kontaktad inom de närmaste dagarna. Information finns även på utställarservice online (USO). Om du har frågor kontakta:

 
Information till biljettköpare

Biljettkostnaden kommer att återbetalas automatiskt till det kort som användes vid köpet. Arbetet påbörjas direkt och vi hoppas att alla återbetalningar ska vara klara under vecka 3. Alla biljettköpare blir kontaktade via mail när samtliga återbetalningar gjorts. Vid frågor maila [email protected].

Information till media

  • Frågor om Båtmässan – Jacob Ryder, affärsansvarig, [email protected], 031-708 80 29
  • Frågor om Svenska Mässan Gothia Towers – Veronica Nyblom, kommunikationsansvarig, [email protected], 0701-69 71 42.

 
Vi ses på Båtmässan 4-12 februari 2023! Ta hand om dig så hörs vi snart igen.