Nytt experttorg på Båtmässan 2023

När Båtmässan öppnar i februari så kommer en av nyheterna att vara ett experttorg där vetgiriga båtälskare kan ställa frågor och få rådgivning av sakkunniga experter. Den nya satsningen kallas ”Båtmässans experter”. – Detta blir ett välkommet nytillskott som drivits av våra besökares önskemål, säger Jacob Ryder, ansvarig för Båtmässan. 

 

Jacob Ryder, ansvarig för Båtmässan
Jacob Ryder, ansvarig för Båtmässan

Var femte besökare på båtmässan uppger att den främsta anledningen till mässbesöket är att träffa experter. Därför lanseras konceptet “Båtmässans experter” på Båtmässan 2023. Mitt i utställningen för marina tillbehör placeras ett område där leverantörernas experter svarar på besökarnas frågor. Några av experterna som kommer att delta är Raymarine och Dometic.

 

– Vi är jätteglada att leverantörerna varit snabba att haka. Detta är ett koncept som kommer att skapa värde för besökarna. En unik möjlighet som gått att realisera eftersom vi har alla samlade på Båtmässan, säger Jacob Ryder, ansvarig för Båtmässan.

 

Totalt kommer tio expert att finnas på plats. Konceptet har utvecklats i samarbete med återförsäljarna Hjertmans, Sea Sea och Erlandsons Brygga, som kommer finnas på plats.

 

Båtmässan 2023 har hittills 125 bokade utställare och listan växer hela tiden. Förutom utställningen av båtar och marina tillbehör så finns många prova på-aktiviteter och upplevelseinslag med allt från dykpool och fullspäckat seminarieprogram till segelbåtsbassäng med radiostyrda båtar och en nästan 300 kvm stor pool där man kan testa allt från kajaker till gummibåtar och SUP-brädor.

 

– Det kommer att bli en fantastisk mässa. Känns härligt att var tillbaka med full kraft, säger Jacob Ryder.