Hallå där Jacob Ryder!

Hallå där Jacob Ryder, ansvarig för Båtmässan i Göteborg, som just nu är i full färd med planeringen av årets mässa.
Hur går det med planeringen inför Båtmässan 2023?
 
– Det går fint och vi är verkligen taggade inför den stora comebacken! Det blir fullt fokus på massor av inspiration inför sommarens båtäventyr. Exempelvis kommer det finnas hela tre bassänger där man kan testa allt från dykning och SUP-brädor till radiostyrda segelbåtar och gummibåtar. Vi kommer släppa fler spännande nyheter framöver.
 
Vilka utställare är bokade?
 
– Vi har just nu över 130 utställare bokade till Båtmässan 2023 och fler ansluter sig löpande. Några handlare från Västkustens som är klara för mässan är Jensen & Englund, Orust Marine Center, GBM Marin och Harry Hansson Marincentrum. Från dessa kommer båtar från bland annat Aquador, Sargo, Grandezza, Marex och Nordkapp.
 
Kommer vi få några världspremiärer på plats?
 
– Ja, vi räknar med över 30 världs- eller Skandinavienpremiärer. Som årets första mässa ut i Skandinavien är vi en riktig nyhetsmässa. Dessutom, med tanke på vårt ofrivilliga pandemiuppehåll är det många båtar som visas för första gången på Båtmässan. Runt jul börjar vi presentera våra premiärbåtar. Ett bra sätt att inte missa när vi delar nyhet är att följa Båtmässan på Facebook eller börja prenumerera på nyhetsbrevet.