Tips på vad man skall tänka på när man väljer båt

Öckerö Båtvarv medverkar under Västkustens båtvecka. Vi passade på att ställa några frågor till Emil Svan på företaget.

Öckerö Båtvarv, vilka är ni och hur länge har ni varit verksamma?

Vi är verksamma sedan 1943 och är ett båtvarv beläget ute på Öckerö i skärgården. Vi började som ett träbåtsbyggeri men numera sysslar vi med allt från service, försäljning av motorer, vinterförvaring av båtar till installation av tillbehör, rekond och båtförsäljning.

Ryktet säger att ni visar båtar från HR under Västkustens båtvecka. Stämmer det och hur gör man om man vill spana in dem?

Det stämmer mycket bra! Då situationer är som den är så får man gärna kontakta oss på 031 965 944 eller forsaljning@ockerobatvarv.se för att boka en tid så är man varmt välkommen ut till oss på Öckerö för att ta en titt på våra fina båtar!

Erbjuder ni några andra varumärken utöver HR?

Absolut! Vi säljer också Yam gummibåtar, motorer från Yamaha och Skilsö/Viknes-båtar!

Slutligen, har du något tips på vad man skall tänka på när man väljer båt?

Vi tycker det är väldigt viktigt när man köper båt att man tänker på vart man köper den. Vi är väldigt stolta över att vi säljer båtar men också att vi sedan har möjlighet att hjälpa till med båten så att båtägandet blir lätt och smidigt året runt