Vinnande båt hos GBM Marin

Den internationella och mycket väl ansedda motorbåtstidningen Motorboat and Yachting utser årligen Europas bästa båtar. I klassen bästa Sportcruiser upp till 40 fot fanns det fem nominerade båtar. Efter noggranna tester under 2020 utsåg juryn Grandezza 37 CA till vinnare i sin klass.

GBM Marin i Havstensund är deltagare i Västkustens Båtvecka och återförsäljare av Grandezza från det finska varvet i Österbotten. Vi passade på att ställa några frågor till Rolf Hansson på GBM Marin.

Grattis till segern i Årets båt, varför tror du Grandezza 37 CA utsågs till vinnare? Vad betyder det att få en sådan här fin utmärkelse?

Tack! Det är naturligtvis mycket trevligt att Grandezza nu blir uppmärksammad av internationell press. Båtarna byggs ju i Finland av Finnmaster, och har under senare år blivit mycket uppskattade för att bygga båtar med lite modernare och sydeuropeisk tusch, men fortfarande med våra nordiska krav på kvalité och val av material. Men att man nu uppskattar detta även utanför norden. Samtliga Grandezza byggs i finska Österbotten, men motorerna är svenska.

Om man nu vill se och uppleva Grandezza 37 CA, vad gör man då?

Kontakta oss på GBM Marin så ordnar vi enskild visning av samtliga modellerna. Lite lägre fram så kommer vi även att ordna provkörningar. Mera info finns även på vår hemsida.

Slutligen, GBM Marin, vilka är ni och vad erbjuder ni mer än fina båtar från Grandezza?

GBM Marin är ett företag som sedan mer än 75 år finns helt invid farleden i Havstenssund. ”Mitt i världens vackraste skärgård”. Vi är sedan många år även återförsäljare av Buster, Yamarin, Husky och Finnmaster. Vi har även butik med båttillbehör, marinstation, service samt vinteruppläggning. Kort sagt så har vi ambitionen att vara helt kompletta för att ta hand om allt som kunderna idag behöver hjälp med.

Läs mer om GBM Marin

Boka privat visning 5 feb Boka privat visning 6 feb  Boka privat visning 7 feb  Boka privat visning 8 feb Boka privat visning 10 feb  Boka privat visning 11 feb  Boka privat visning 12 feb  Boka privat visning 13 feb