Premiär för båtutställning med drive-in under Västkustens Båtvecka

Annorlunda tider kräver annorlunda och kreativa lösningar. Under Västkustens Båtvecka kan man hos Jensen & Englund i Kungsbacka uppleva en båtutställning med drive-in. Vi ställde några frågor till Edmund Jensen inför premiären av det nya konceptet gällande att titta på nya båtar.

En båtutställning med drive-in, hur går det till?

Kör till vår marina, vid grinden stannar ni och vevar ned rutan. Personalen förklarar hur det fungerar och bjuder på popcorn. Ni kan stanna i bilen under hela ert besök. Ni kommer då att få köra en bestämd rutt på hela 400 meter som visar alla våra båtar. Det går även att boka möte med en båtförsäljare.

I slutet finns en drive-in restaurang som ni kan köpa mat ifrån. Ni kan då välja att köra ut från marinan igen, eller parkera och äta er mat i bilen, alternativt utomhus på marinan. Det finns sittplatser vid bryggan med stora öppna ytor.

Vilka båtar kommer man kunna se och uppleva från sin bil?

Vi visar nästan alla 2021-modeller från Buster och alla 2021-modeller från Finnmaster, Husky och Marex. Utöver det kan man se vattenskotrar och utombordare från Yamaha. Det blir väldigt mycket att spana in!

Vad mer kommer man kunna ta del av hos er under Västkustens Båtvecka?

Då situationen inte tillåter folksamlingar så kör vi live på Facebook. Där kommer vi visa olika båtar och några av våra fördelaktiga kampanjer. I våra livesändningar kommer vi även att ha tävlingar. För barnen har vi besök av kaninen Hugo som står i entrén och välkomnar alla bilar varje lördag och söndag. Då finns det även bilskattjakt för barnen.

Det finns en drive-in restaurang som erbjuder varm mat som kan ätas i bilen eller på utvalda platser på marinan. Man kan också träffa Jensen & Englunds fisketeam och ta del av deras fiskeanpassade Buster XL. Dessutom blir det många härliga kampanjer på båtar, motorer, flytbryggor, båttrailers och vattenskotrar.

Slutligen, Jensen & Englund, vilka är ni och vad erbjuder ni mer än fina båtar?

Vi är ett kanonteam på 7 personer som erbjuder ett enkelt båtliv. Till skillnad från många andra fokuserar vi helt på båtförsäljning och eftermarknad enbart för produkter som ingår i vårt sortiment.

Utöver detta säljer vi även trailers och flytbryggor lämpliga för vårt utbud av båtar och vattenskotrar. Vi är en av Västkustens största marinor med båtplatser i vattnet och som huserar flera företag som erbjuder vinteruppställning, service och båtreparationer. Vi är din Yamaha-partner i storgöteborg – vid vattnet för dig på havet!

Läs mer om Jensen & Englund

Båtutställning med drive-in 5 feb Båtutställning med drive-in 6 feb Båtutställning med drive-in 7 feb Båtutställning med drive-in 8 feb Båtutställning med drive-in 9 feb Båtutställning med drive-in 10 feb Båtutställning med drive-in 11 feb Båtutställning med drive-in 12 feb Båtutställning med drive-in 13 feb Båtutställning med drive-in 14 feb