3 snabba med Scuba Travel

Intervju med Daniel Benér, Scuba Travel.

Vilka är Scuba Travel?
Scuba Travel är Skandinaviens största dykresespecialist som ser till att din dykresa blir en oförglömlig upplevelse. Vi har liveaboard-avgångar varje vecka och exotiska, landbaserade resmål. Vare sig du är en nybörjare eller en erfaren dykare så har vi det perfekta resemålet för dig.

Vilka höjdpunkter får man inte missa på Båtmässan?
Självklart får du inte missa de föreläsningar som jag och Scuba Travel-ambassadörerna kommer att göra under lördagen den 8 februari. Jag kommer att berätta om min resa från lilla Jönköping till superhäftiga platser under vattnet. Platser som du själv kan uppleva genom Scuba Travels resor. Det blir snack om vackra korallrev, hajdykning, snorkling med krokodiler och valhajar. Mina kollegor Tomas Jansson, Jennie Soriano och Annelie Pompe kommer alla att berätta om sina passioner inom dykning – allt från de minsta varelserna nackensnäckorna till de större hajarna, samt den underbara känslan att vara helt tyngdlös under vattnet.

Vad är det för tävling ni kommer att ha i er monter?
Vi kommer att lotta ut en resa till fantastiska Filippinerna. Vinnaren kommer att få en komplett dykkurs samt 5 nätters boende på något av Atlantis fantastiska resort i antingen Puerto Galera eller Dumaguete!
Besök monter E00:27 under helgen, 8-9 feb, för att tävla.

scuba travel