Världspremiär för Askeladdens nya modeller P76 Weekend och P92 SUV Extended Hard Top

Sedan 1997 har Askeladden tillsammans med Lerkils båtvarv presenterat många nya båtmodeller på Båtmässan. P76 Weekend och P92 SUV Extended Hard Top blir deras 14:de och 15:de världspremiär på Svenska Mässan. 1-9 februari är det första gången dessa två båtmodeller blir tillgängliga för allmänheten.

P76 Weekend
Båtkonceptet P76 Weekend är optimalt för aktivt hobby- och fritidsfiske, vattensport, utflykter och enklare övernattningar. Detta är en verklig flerfunktionsbåt som passar alla familjemedlemmar – från mor- och farföräldrarna till barnbarnen – och samtidigt är lättanvänd.

P92 SUV Extended Hard Top
P92 SUV kan utrustas för hög boendekomfort och den kan med enkla medel anpassas efter önskad användning. Allt är förberett för montering av spolpumpar, cirkulationspumpar och vinschar för nät, tinor och linor, så att denna båt kan bli en renodlad arbets- och fiskemaskin. Med hjälp av modulsystemet konfigurerar du enkelt – på bara några minuter – om din fiskebåt till en bekväm båt med ett akterdäck där ni kan umgås tillsammans hela familjen. På Båtmässan får allmänheten möjlighet att för första gången uppleva dessa helt nya tankegångar kring båtar och användarvänlighet.

Extended Hard Top
Extended Hard Top är en lösning som är anpassad för nordiska väderförhållanden. Vi rekommenderar denna lösning för fritidsbruk. Den gör det möjligt att stänga hela akterdäcket med en praktisk, lättanvänd kapellösning. Lösningen finns i flera olika varianter och kombinationer och kan självklart eftermonteras på samtliga båtar som redan levererats. Om båten ska användas kommersiellt eller för aktivt fritidsfiske rekommenderar vi vår standardtaklösning. Detta underlättar hanteringen av fiskespön och annan utrustning.

För mer information: 

www.askeladden.no