Medarrangören Sweboat svarar

 

Vad gör Sweboat? 
Sweboat är båtbranschens intresseorganisation. Vår målsättning är att skapa gynnsamma förhållanden för branschen, vara branschens talesman och remissinstans, skapa förståelse för branschens vikt och roll i samhället och inte minst att medverka till en positiv inställning till båtlivet.

Varför ska man vända sig till en Sweboatmedlem?
Våra medlemmar finns över hela landet och driver sina verksamheter året runt med kunskap, kvalitet och köptrygghet som ledord. Sweboat har över 400 företag inom marinbranschen som medlemmar och det är de bästa och mest pålitliga företagen i branschen som har valt att ansluta sig – allt för att du ska ha ett tryggt båtägande.

Vad är era bästa tips inför Båtmässan? 
Ta med hela familjen till Båtmässan! Barn och ungdomar upp till 16 år går in gratis och det finns mycket spännande att göra för alla åldrar. Dessutom blir det så mycket roligare att planera sitt båtliv om alla är med! Vi är medarrangör till Båtmässan och kommer finns i huvudentrén där vi välkomnar alla besökare och hjälper dem att hitta rätt på mässan.

Intervju med Patric Borén, Sweboat