Dukat för barnkalas på Båtmässan

Sista dagen på Båtmässan bjuder vi alla barn och ungdomar på stort båtmässekalas. En massa roliga aktiviteter och shower avlöser varandra. Vi toppar med gratis glass hela dagen till alla båtbarn!
Så ankra upp på Båtmässan – hos oss trivs hela familjen och här finns massor att hitta på! Här ser du några av höjdpunkterna på mässan.

VATTENSHOW
Träffa Professor Molekyl som visar vad vatten egentligen är, hur vattnets kretslopp fungerar och hur man tillverkar nytt vatten. På Stora Scenen 12.00, 14.00 och 16.00.

VINN ÖVERNATTNING PÅ EN FYR
Mellan vattenshowerna kan våra unga besökare prova på att bygga en fyr. Kreativitet och lite hantverk kan innebära att hela familjen får åka till Nidingens fyrplats i sommar och bo på en riktig fyrplats. På Stora Scenen hela dagen.

HUGOS BÅTSKOLA
Missa inte upplevelsedelen ”Hugos Båtskola” som lär barn grunderna för vattenlivet.

SKATTJAKT
Runt om på mässan har vår maskot Hugo gömt klistermärken. Hitta dem och vinn en fin segelresa för hela familjen.

FLER ROLIGA SAKER
I segelsbåtsbassängen får barn och ungdom upp till 16 år segla radiostyrda båtar gratis. I den stora prova-på-poolen kan man testa att paddla kajak och åka gummibåt. Lyssna på världspremiären på vår maskot Hugos båtlåt på Stora Scenen kl. 13. Se en gädda i vitögat i sportfiskeakvariet.