Båtägande kan vara enkelt...

Jeanneau Sun Odyssey 440

En av världens ledande charteroperatörer kommer till Båtmässan.
Och Navigare Yachting tar med sig mässans största båt, en Jeanneau Sun Odyssey 440.
– Vi står för den enkla typen av båtägande, säger Sofia Schumacher, marketing manager på företaget.

Flottan växer rejält hos Navigare Yachting, till de tidigare 250 båtarna som finns utspridda över hela världen beställde företaget in ytterligare 100 segelbåtar i slutet av 2017.
– Båtförsäljningen går väldigt bra. Många kunder är från Sverige, säger Sofia Schumacher.

Hos Navigare Yachting går det att köpa, hyra, investera och planera den perfekta semestern. På Båtmässan finns de på plats för att berätta mer om sin verksamhet.
– Vi står för den enkla typen av båtägande. Vi tar hand om allt på båten från service till underhåll, samtidigt som vi tar hand om din semester i sju års tid. Vi hjälper dig att boka allting och det finns många olika program. Det går att betala hela båten och få avkastning på sin investering, eller så betalar man bara halva priset för en helt ny båt, och så finansierar uthyrning resten. Vårt fokus ligger på kvalité och service. Vi tar hand om det krångliga, så att kunden bara kan njuta av semestern.

Till Båtmässan tar de med sig den 13 meter långa segelbåten Jeanneau Sun Odyssey 440. Båten hade världspremiär i somras, utsågs till ”årets båt 2018” i USA och prisades också i förra veckan på båtmässan i Düsseldorf.