3 snabba med Audi Göteborg

Audi Göteborg

En av Båtmässans samarbetspartners är Audi Göteborg som kommer finnas på plats varje dag under mässan. Vi pratade med dem och ställde 3 snabba frågor om deras förväntningar på Båtmässan, vad som händer i deras monter och vilka tips de har för det trailerdrivna båtlivet.

Vad ser ni mest fram emot med Båtmässan?

Audi Göteborg vill träffa kunder och prospektiva kunder i den miljö de trivs att vara i på sin fritid.  Därför väljer Audi Göteborg även iår att vara samarbetspartner till Båtmässan som är ett av de mest framgångsrika och  mötesplatsvänliga evenemangen i Göteborg.  Att vara med på Båtmässan ger oss också en möjlighet att få berätta om alla spännande Audi-nyheter som dyker upp under 2018! Först ut  är nya Audi A7 som har premiär om några veckor och senare  iår presenteras den spännande nyheten e-tron quattro , Audis första helt eldrivna och fyrhjulsdrivna suv med en räckvidd på 50 mil! Under året kommer vi också att få stifta bekantskap med en ny generation Audi A6 som har teknik och gener från fjärde generationens Audi A8 som hade premiär i slutet av 2017. Dessutom kommer en helt ny modell i sommar, Audi Q8!

För många Göteborgare är Båtmässan det tydligaste tecknet på att vi nu går mot en årstid som innebär efterlängtad  tid utomhus både vid hav och sjö och gillar man en aktiv livsstil och att köra bil så är det en härlig tid att se fram emot!

Vad händer i er monter?

På plats i vår monter B07:42 visar vi upp varumärkets flaggskepp , Audi A8. Audi A8 banar väg för utvecklingen i Audis modellprogram och är modellen som utvecklar Audis image och prestige. Den levererar morgondagens premiumkrav och är en symbol för Vorsprung durch Technik. Dessutom visare vi upp 2017 års mest sålda Q-modell, Audi Q5, som såldes i närmare 300 000 exemplar förra året. Besökare i Audi Göteborgs monter kan deltaga i utlottningen av fina upplevelsepriser.

Vad ska man tänka på när man köper en bil för det trailerdrivna båtlivet?

Hela q-programmet och Audis permanenta fyrhjulsdrift, quattro, täcker upp båtägarens behov för en aktiva livsstil.  Oavsett vilka specifika önskemål som styr kundens val av Audi-modell så finns den permanenta fyrhjulsdriften att tillgå från minsta modellen A1 upp till Audi Q7. Vi känner oss trygga med att kunna erbjuda bilar som tar sig fram även där asfalten tar slut.