3 snabba med Atlantica Båtförsäkringar

Atlantica

En samarbetspartner till Båtmässan är Atlantica Båtförsäkringar som kommer finnas på plats varje dag under mässan. Vi pratade med dem och ställde 3 snabba frågor om deras förväntningar på Båtmässan, vad som händer i deras monter och vad man ska tänka på när man köper en ny båt. Trevlig läsning!

Vad ser ni mest fram emot med Båtmässan?
Båtmässan i Göteborg är startskottet för årets båtsäsong. Så för våra kunder, besökare och oss är det äntligen dags att andas ”havsbris” igen. Det vi ser fram emot mest är den härlig atmosfären och stämningen på mässan samt möjligheten att få prata med alla glada båtentusiaster!

Vad händer i er monter?
I vår monter kommer vi att hylla båtracing med två stycken unika, historiska racerbåtar. Ett måste att se för den båtintresserade!

Vad ska man tänka på när man köper en ny båt?
När du ska köpa ny båt bör du initialt fundera över vilket behov samt budget du har för ditt båtköp ”hur och när du kommer att använda båten?”. Det påverkar både ditt val av båt samt framtida kostnader.
Vad det gäller försäkring till din båt rekommenderar vi alltid en helförsäkring för att du skall få ett heltäckande skydd. Har du en nyare motorbåt rekommenderar vi också att du kompletterar din försäkring med en maskinskadeförsäkring.