Gourmetkockar duellerar om bästa maten på sjön

Båtmässan anordnar Kabyssduellen, en mattävling för att visa att det går att laga bra och god mat på sjön. Den 5 februari kl 10.30 gör Viktor Arabzadeh från Upper House och Magnus Lindström från Swedish Taste upp i duell.

Mat på, eller vid vattnet är en del av hela upplevelsen. Den smakar ju liksom godare när man är utomhus. Att befinna sig ute i naturen, eller på sjön behöver inte innebära att man gör avkall på god, vällagad mat. Det behöver inte vara konservburkar staplade på varandra utan kan med begränsat antal ingredienser och utrymme vara riktigt bra mat.

Båtmässan vill premiera god och hälsosam mat på vattnet och har därför i samarbete med Navigare Yachting utvecklat konceptet Kabyssduellen som är en recepttävling som avslutas med en kockduell på Båtmässan söndagen den 5 februari kl 10.30-11.30.

 

– Det är en väldigt kul idé och också väldigt roligt för mig att få bidra till att sprida budskapet om att bra mat alltid är möjligt, säger Magnus Lindström från Swedish Taste. Jag ser fram emot att få duellera mot Viktor från Upper House.

– Jag tycker att det kommer blir roligt att få duellera mot en sådan tävlingsrutinerad kock som Magnus. Det kommer även vara roligt att få bidra med min matlagning och få lägga min touch på det vinnande receptet, säger Victor Arabzadeh på Upper House.

Läs mer om Kabyssduellen>