Kabyssduellen

Brukar din båtkost bestå av konservmat, rostbiff och potatissallad eller varmkorv. Känns det igen? Inget fel i sig, men kanske har du satt din egen lilla touch till detta som gör att maten smakar alldeles underbart. För att premiera trevlig och hälsosam mat även på sjön så arrangerar Båtmässan tillsammans med Navigare Yachting i år Kabyssduellen.

Det är en recepttävling där det vinnande receptet kommer att tillagas, med personlig touch, av två kända kockar på en scen under Båtmässan 2017. Receptet som skall tillagas utses av en kock samt en representant från Båtmässan och Navigare Yachting. Matlagningen kommer att ske i två riktiga båtkök på Båtmässan 2017 och juryn kommer att bestå av en stjärnkock, en journalist, en representant från Navigare Yachting och Båtmässan, en hemlig jurymedlem samt receptförfattaren själv.

Läs mer och anmäl dig här

kabysstavling