Unik inspirationsdag för unga seglare på Båtmässan (del 1)

  • söndag / 09 februari / 2020
  • 10:45-12:00
  • Plats Stora Scenen

Beskrivning

 

Det är många som drömmer om ett liv som seglare. Oavsett om det gäller att leva ett liv på havet, som idrott med olympiska spel som mål eller att livnära sig som proffsseglare. Den 9 februari samlas flera duktiga unga seglare, med olika bakgrunder på Båtmässan, där de delar med sig av sina kunskaper för att både inspirera och hjälpa flera till att göra segling till en större del av sitt liv i framtiden. Kanske till och med leva på sin dröm! 

         

På scenen kommer flera duktiga seglare dela med sina av sina upplevelser. Max Salminen och Fia Fjelddahl berättar om OS, Andreas Axelsson pratar om Americas Cup och Anna-Lena Elled snackar Volvo Ocean Race. Vi kommer få höra från Nicklas Dackhammar hur det är att driva ett eget matchracingteam, hur livet i superyachtvärlden ter sig och hur det är att arbeta i båtindustrin av Erik Malmberg. Patrik Sturesson berättar om norra Europas häftigaste havskappsegling, Anna Östling berättar om matchracing och Linn Dismo pratar om shorthandsegling.

        

Vill man satsa på att nå toppen inom segling måste man också fundera på hur man bäst tänker kring material, Henrik Ottosson från North Sails kommer berätta mer med fokus på segel och segelmakeri. Från Atlantica Båtförsäkring får vi höra hur en sponsor tänker och jobbar. Hur man tänker kring fysisk träning och kring mat och näring kommer också belysas under dagen på Båtmässans Stora Scen.
Första delen av programmet innehåller:
–  Välkommen och introduktion till dagen
–  Vad kräv för att bli proffs? (Andreas Axelsson)
–  M32 och projektledning inom segling (Niklas Dackhammar)

      

Dagen arrangeras av Svenska Seglarförbundet i samarbete med Båtmässan, Atlantica Båtförsäkringar, North Sails och Liros Ropes. Då North Sails och Liros Ropes bjuder deltagare på ett enklare tilltugg och något att dricka under dagen rekommenderar vi att anmälan görs via ett email till Eva Forslund (Styrelseledamot Svenska Seglarförbundet) esforslund@gmail.com eller genom att skicka ett sms till 0736-400800.

        

Välkommen till en dag som kan förändra ditt liv!

 

(Med reservation för ändringar)

 

Tema
Segling
Segling - racing
Ungdomssegling

Köp biljetter till Båtmässan

Förbered dig på en upplevelse i världsklass när du besöker Båtmässan, vi ses den 1-9 februari!