Svenskt Mästerskap i fiskehistorier!

  • söndag / 02 februari / 2020
  • 15:00-16:30
  • Plats Stora Scenen

Beskrivning

Är du Sveriges roligaste sportfiskare? Tävla om titeln Svensk mästare i fiskehistorier!

 

Sitter du och ruvar på någon spektakulär fiskehistoria? Något som hänt dig eller din fiskekompis? Det totalt osannolika sammanträffandet? Den gång allt gick åt skogen? Berättelsen som lockar till skratt eller lämnar lyssnaren med öppen mun och förvånad blick? I så fall är det dags att träda in i offentlighetens ljus.

 

Nu arrangeras nämligen – för första gången någonsin – svenska mästerskapen i fiskehistorier! Finalen går av stapeln under Båtmässan på Svenska Mässan i Göteborg, den 2 februari, och juryn består bland annat av den namnkunniga trion Niklas Andersson, Peter Apelgren och Anna Mannheimer.

 

Hur går det till?

Ditt bidrag, som skickas med e-post, kan vara en underhållande text, en ljudfil eller en videosnutt där du med största inlevelse lockar fram ett hejdundrande skratt. Vår Sanna fiskehistorier-redaktör Ove Haugen sitter reda att läsa och lyssna, och ett antal historier nomineras till finalen på Båtmässans sportfiskedag den 2 februari 2020.

 

Som finalist måste du med andra ord vara beredd att framföra ditt bidrag inför en närvarande jury och publik. Historierna bedöms live utifrån innehåll och framförande, och det underlättar förstås om du inte lider av grav scenskräck. Hur skarvad, överdriven eller sann historien är får ditt eget samvete och eventuella vittnen avgöra.

 

Vad kan du vinna?

Ära, berömmelse och fina pris ligger i potten. De bästa historierna kommer såklart att publiceras i Fiskejournalen, där de hör hemma.

 

Tidsfrist och tävlingsadress

Skicka historien (eller historierna) senast den 7 januari till redaktion@fiskejournalen.se Märk ditt mejl med ”SM i fiskehistorier”.

 

Välkommen, vi väntar med spänning på ditt bidrag!

 

(Med reservation för ändringar)

Medverkande
Niklas Andersson Juryordförande
Peter Apelgren Jurymedlem
Ove Haugen Konferencier SM i Fiskehistorier
Anna Mannheimer Jurymedlem
Tema
Sportfiske

Köp biljetter till Båtmässan

Förbered dig på en upplevelse i världsklass när du besöker Båtmässan, vi ses den 1-9 februari!