Sofia Ståhl, mer känd som PT-Fia, gästar Båtmässan

  • torsdag / 06 februari / 2020
  • 18:00-19:00
  • Plats Stora Scenen

Beskrivning

Hon föreläser, hon skriver böcker, hon gör podcasten Ofiltrerat, hon är hälsoprofil i Femina, hon är återkommande gäst i SVT Morgonstudion och RIX FM. Under hösten 2019 har vi sett henne i programmet Lyckomaten på SVT. Och nu gästar hon Båtmässan!

 

I sin blogg på Femina delar hon med sig av egna erfarenheter av utmattning, vardagen som ensamstående mamma med eget företag, tankar om hälsa och den bisarra prestationshetsen som tagit sig in i det som i grunden bara handlar om en önskan att må bra.

 

Sofia Ståhl är programledare för nya tv-programmet Lyckomaten i SVT tillsammans med Tareq Taylor, aktuell med en nyutgåva av boken 10 vägar till hälsa och en insamling till förmån för psykisk ohälsa med Hjärnfonden.

 

Sedan 2018 samarbetar Sofia med Navigare Yachting och Navigare Moments. Tillsammans gör de träningsresor där Sofia och hennes projektledare Elin, crew från Navigare och 30 deltagare bor på fyra segelbåtar i en vecka. De seglar mellan öar i den grekiska skärgården, tränar två gånger om dagen, blir omhändertagna av Navigares fantastiska värdinnor och jobbar med personlig utveckling.

 

Tack vare Båtmässans samarbete med Navigare Yachting och Navigare Moments har Båtmässan glädjen att ge Båtmässans besökare en möjlighet att lyssna på Sofia. Troligen går några från Båtmässan och tänker som en av deltagarna på en seglingsresa "Tack, tack, tack! Den här resan har varit helt fantastisk och jag kan inte med ord beskriva hur mycket den har gjort för mitt mående och mina tankar kring träning och livet i allmänhet. Tack!"

 

Presenteras i samarbete med Navigare Yachting och Navigare Moments.

 

Välkomna!

 

(Med reservation för ändringar)

 

Medverkande
Sofia Ståhl PT-Fia Sophia Ståhl
Tema
Kända profiler
Resor - charter
Segling

Köp biljetter till Båtmässan

Förbered dig på en upplevelse i världsklass när du besöker Båtmässan, vi ses den 1-9 februari!