Paddling med Friluftsfrämjandet

  • tisdag / 04 februari / 2020
  • 15:00-15:35
  • Plats Stora Scenen

Beskrivning

Friluftsfrämjandet är en vital snart 130 år ung organisation.

 

Sen starten 1892 har Friluftsfrämjandet jobbat utifrån en tro på att människan mår bra av att vistas i naturen. I starten handlade verksamheten om att upptäcka fjällen. I dag finns Friluftsfrämjandet i hela Sverige, har en bit över 100000 medlemmar och växer. Verksamheten spänner i dag över vandring, klättring, cykling, skridskoåkande och verksamheter för unga och äldre. Anna Haglund som är Verksamhetsledare i västra Sverige berättar om Friluftsfrämjandets verksamt.

 

 

Friluftsfrämjandets viktigaste resurs!

 

Det enda som slår äventyret är att leda det kan man läsa på Friluftsfrämjandets hemsida. Dan Persson är en av Friluftsfrämjandets 7000 ledare. Hur är det att vara ledare, och hur går det till att ta sin egen passion och kunskap till nästa nivå där du får locka, leda och lära andra?  Några svar får vi av Dan under detta pass men också lite tips och råd från hans egna paddlingsäventyr.

 

Från okunnig till fullfjädrad

 

Runt om i landet ordnar Friluftsfrämjandets ideella ledare tusentals äventyr. Men också medlemsutbildningar. När man deltar t ex i någon av de paddlingsturer som ordnas anpassas den efter deltagarnas kunskap. Blir du biten så kan du sedan inom Friluftsfrämjandet delta i kurser/utbildningar som gör att du får ut mer av din paddling.  Och från äventyr på stilla vatten kan framtidens äventyr vara i ”vilda vatten”. Jenny Leonardsson berättar i detta pass mer om resan till fullfjädrad.

 

 

Välkomna!

 

(Med reservation för ändringar)

 

 

Medverkande
Anna Haglund Verksamhetsledare Friluftsfrämjandet
Jenny Leonardsson Ledare Friluftsfrämjandet
Dan Persson Ledare Friluftsfrämjandet
Tema
Båtliv
Kajakpaddling

Köp biljetter till Båtmässan

Förbered dig på en upplevelse i världsklass när du besöker Båtmässan, vi ses den 1-9 februari!