Egentligen borde vi alla lära oss dyka!

  • lördag / 08 februari / 2020
  • 10:45-11:00
  • Plats Stora Scenen

Beskrivning

Vatten är förutsättningen för allt liv.  Jordens yta täcks till 70 % av vatten och bara 30 % är fast mark. Borde vi inte alla lära oss mer om denna okända del av vår jord?

 

Människan har under hela sin existens lockats av vattnet. Givetvis för att kunna dricka det och för att kunna laga mat, rengöra sig och fånga mat i det. Men floder, sjöar, bäckar och hav har också  gett poeter och konstnärer inspiration. Och, otaliga är vi som finner avkoppling i att koppla av i, på eller vid vattnet.

 

Av jordens vatten finns över 95 % i oceanerna.  Och oceanerna står i fokus under dagens scenprogram som görs i samarbete med Scuba Travel.
Scuba Travel har specialiserat på att arrangera dykresor till när och fjärran. Och de som jobbar på företaget har dykning som passion och fritidsintresse.

 

Under dagens scenprogram får vi träffa några av de som arbetar på företaget och en del av deras "ambassadörer". En av dessa ambassadörer är Annelie Pompe, nyligen deltagare i SvT:s "Mästarnas Mästare", återkommande krönikör i Göteborgs Posten och erkänt duktig föredragshållare.

 

Välkomna till en dag som "går under ytan"!

 

(Med reservation för ändringar)

 

Medverkande
Bengt Wallin "Vattenlivsentusiast" och scenprogramsansvarig. Passion för IRL AB
Tema
Båtliv
Dykning
Miljö

Köp biljetter till Båtmässan

Förbered dig på en upplevelse i världsklass när du besöker Båtmässan, vi ses den 1-9 februari!