Tävling Båtmässan 60 år

Fira Båtmässans jubileum genom att dela bilder från 1960-talet och framåt som hyllar livet på sjön och Båtmässan. Var med och tävla om en hotellnatt på Gothia Towers och biljetter till Båtmässan.

Tävlingen arrangeras av Båtmässan och pågår mellan 15-29 november 2018.
Vinnare presenteras 6 december.

Tävla så här:
Dela en eller flera bilder från 1960-talet och framåt, som hyllar livet på sjön och/eller Båtmässan, i kommentarfältet i tävlingsinlägget på Facebook eller via mejl till batmassan@svenskamassan.se (ange tävling i ämnesraden). Till varje bild bör det finnas tillhörande beskrivning och årtal. Observera att du måste äga rättigheterna till bilden eller bifoga ett godkännande för tredjepartsanvändning av den person som äger rättigheten.

Vinstkriterier: Ett båt- eller vattenlivsrelaterat motiv eller bild från Båtmässan, med tillhörande beskrivning och årtal, som tydligt speglar det angivna årtalet och ger ett stort naturligt engagemang i kommentarsfältet.

En jury från Svenska Mässan kommer att utse totalt 10 vinnare.

1a pris: Hotellnatt för två på Gothia Towers + 2 entrébiljetter till Båtmässan
(Valfri hotellnatt 2-10 februari 2019 + entrébiljetter till valfri dag under Båtmässan, värde av ca 1000 kr)

2-10 pris: Entrébiljetter till Båtmässan
(2 entrébiljetter per person till valfri dag under Båtmässan, värde ca 260 kr)


OBS! Genom att delta i tävlingen godkänner du följande tävlingsvillkor:
Vinsterna kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Vinnarna och de vinnande bidragen kommer att publiceras på Båtmässans hemsida och i sociala kanaler samt på plats under mässan för att hylla 60 års båtliv. I samband med ditt deltagande i tävlingen garanterar du att du har full rättighet till din/dina bilder och att du ger ditt samtycke till att Båtmässan fritt får använda din/dina bilder i marknadsföringssyfte inför och i samband med genomförandet av Båtmässan.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste vara minst 18 år för att vara med och tävla.