Skattjakt på Båtmässan

Runt om på mässan har Piraten gömt klistermärken och uppdraget är att finna dessa märken. Skattjakten var en stor succé på mässan 2017 och återvänder till Båtmässan 2018!

Runt om på mässan har Piraten gömt klistermärken och uppdraget är att finna dessa märken. Skattjakten var en stor succé på mässan 2017 och återvänder till Båtmässan 2018!

 

Runt om på mässan har Piraten gömt klistermärken och uppdraget är att finna dessa märken. Skattjakten har blivit ett stående inslag på mässan som är högt uppskattat av hela familjen. Mer information om priser 2018 uppdateras under hösten.

Skattjakt på Båtmässan
I samarbete med More Sailing är vi stolta över att presentera Skattjakten. Skattkartorna delas ut i våra entréer och sedan går tävlingen ut på att hitta piratens hemliga skattmärken som han gömt på olika ställen inne på mässan. När märkena är funna så svarar man på den kluriga utslagsfrågan och lämnar in kartan i piratmontern på plan 2.


Nedan ser du det fantastiska priset i 2017-års skattjakt!

1:a pris: Seglingsvecka i Kroatien från More Sailing

Båthyra från More Sailing, ombord på en helt nya More 40! Välj valfri ledig vecka under sommaren 2017 i Kroatien. Båten ligger i Marina Kremik, nära Split och har tre hytter med sex till åtta sovplatser, så att hela familjen får plats. Gå in på moresailing.se för tips på seglingsrutter och mer information. (Värde 30 000 SEK)

moresail

Träffa familjen Boysen som vann seglingsveckan i Kroatien 2016!

Läs om deras seglingsvecka i Kroatien

2:a pris: Gummibåt med motor från Selva

Har du drömt om att ha din alldeles egen båt? Nu finns chansen! Önska då Selva gummibåt T270 VIB (2,7 meter) med utombordsmotor Selva Sea Bass 5 hk. Motorn blev testvinnare i Båtnytts test av femhästare. (Värde 25 900 SEK)

selva

 3:e pris: Pioner 8 Mini från Jensen & Englund

En båt med många användningsområden. Lägg den på biltaket, och ha tillgång till båt vart ni än åker. Använd den till och från den större båten som ligger för ankar, ha den på släp eller låt barnen lära sig båtvett med denna stadiga båt.
Pioner 8 Mini får god fart med liten motor. (Värde 11 900 SEK)

JensenEnglundlogga

 

4:e pris: Plotter/Ekolod från Viking Yachting

Hitta rätt ute på havet! Garmin echoMap 71sv är en 7″ plotter med möjlighet till ekolod. Den uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund, vilket ger en snabb och följsam förflyttning på skärmen. När du inte längre är i båten, är echoMap mycket enkel att ta med sig i ett handgrepp. (Värde 5 290 SEK)

viking_logo

5:e pris: Deltagande i Sea Camp 2017 från Sjösportskolan

Följ med på ett dagläger i fyra dagar i sommar där du får prova en mängd olika aktiviteter, som att köra motorbåt och RIB, lägga till, göra knopar, läsa sjökort och mycket mer. Åldersgrupper, 8-11 och 10-13 år. (Värde 3 500 SEK)

sjosportskolan

 

6:e pris: Fiskeutrustning till hela familjen från Stjärnås Sportfiske

4 spön med rullar och linor och diverse tillbehör. Ett perfekt paket inför sommarens fiskeäventyr! (Värde 3 000 SEK)

stjarnaslogo

 

7:e pris: Båttillbehör och flytvästar för hela familjen från Poly-Produkter

2 st. flytvästar ”Pop Nautic” (50-70 kg och 70-90 kg) och 2 st. flytvästar ”Pop Junior” (25-40 kg). 4 st. förtöjningslinor ”STORM” (14 mm x 6 m) som blivit BÄST I TEST med inbyggd ryckdämpare, 1 st. ”Ankarlina Special” med kaus (14 mm x 40 m) samt jollelinan ”Poly-Light-8” (8 mm x 25 m). (Värde 2 520 SEK)

logo_poly-produkter_400x40


8:e pris: Åkring från Mercurydelar.se
Gör dig redo för blöta och actionfyllda äventyr på vattnet i sommar. Med åkringen Double Trouble med plats för två personer flyger ni fram över vattnet! Årets mest fartfyllda pris. (Värde 1720 SEK)

mercurylogo

9:e pris: Hemlig påse från Svenska Livräddningssällskapet
Var rädd om dig i vinter och till sommaren! Vinn en flytväst och en hemlig påse med produkter från SLS webshop samt en valfri kurs under 2017 med 25% rabatt. SLS Göteborg har simskolor på olika nivåer, crawlkurser och livräddningsgrupper. (Värde 1500 SEK)

slslogotyp-cmyk-gbg-286c

10:e pris: Sommarbag från Volvo Penta
En bag med en massa bra ha saker inför sommaren för hela familjen (handdukar, kylväskor, vattenflaskor mm). (Värde ca 1 500 SEK)

Volvo_Penta

11:e pris: Säkerhetspaket från Sjöräddningssällskapet
Var säker till sjöss! Priset består av en barnflytväst och ett reflexband. Dessutom ett snyggt mobilfodral som skyddar till mobil och en kramgo sjöbjörn som gör dig sällskap under sommarens båtäventyr. (Värde 1080 SEK)

sjoraddningssallskapet_0_logo