Tävling Kabyssduellen

Ditt recept kan ge dig en oförglömlig seglingsupplevelse i Kroatien!

Brukar din båtkost bestå av konservmat, rostbiff och potatissallad eller varmkorv. Känns det igen? Inget fel i sig, men kanske har du satt din egen lilla touch till detta som gör att maten smakar alldeles underbart. För att premiera trevlig och hälsosam mat även på sjön så arrangerar Båtmässan tillsammans med Navigare Yachting i år Kabyssduellen. Det är en recepttävling där det vinnande receptet kommer att tillagas, med personlig touch, av två kända kockar på en scen under Båtmässan 2017. Receptet som skall tillagas utses av en kock samt en representant från Båtmässan och Navigare Yachting.

Matlagningen kommer att ske i två riktiga båtkök på Båtmässan 2017 och juryn kommer att bestå av en stjärnkock, en journalist, en representant från Navigare Yachting och Båtmässan, en hemlig jurymedlem samt receptförfattaren själv.

Vi tar emot tävlingsbidrag till och med den 26 januari, den 27 januari presenteras vinnarna på Båtmässans Facebook-sida.

Kockduellen genomförs på båtkök från Dometic:

Logo-Dometic

ScrollDownArrow
ScrollDownArrow

Så här gör du för att delta i tävlingen:

1. Fundera över vilket ditt bästa recepttips för familjens matlagning på sjön är. Kriterierna kommer att vara enkelhet, tillgänglighet på råvaror och variationsmöjlighet samt att receptet skall kunna tillagas i ett båtkök med två kokplattor.

2. Lägg upp receptet i detta evenemang med hashtag #kabyssduellen och lägg gärna upp en bild på maten och/eller ett tillfälle då den intogs.

3. Dela sedan eventet i ditt eget flöde på Facebook och/eller instagram

DELA DITT RECEPT I DETTA EVENEMANG >>

 

PRISER I TÄVLINGEN:

1a pris

Presentkort på en veckas segling på en av Navigare Yachtings båtar i Kroatien under 2017. Samt att ditt vinnande recept tillagas av två kända kockar under Båtmässan 2017, söndagen den 5 februari. *

newlogo_core_vec

 

 

 

 

 

 

www.navigare-yachting.com

2a pris

Hotellpaket på det 5-stjärniga hotellkonceptet Upper House i Göteborg för 2 personer

upperhouse

 

 

 

 

 

 

3e pris

Hotellpaket på Gothia Towers i Göteborg för 2 personer

gothiatowers-hotellrum

 

 

 

 

 

 

 

Vinnarna kommer utses den 27 januari på Båtmässans Facebook-sida.

Delta i tävlingen här >>

Lycka till!

 

*Om 1:a priset:

1:a priset har ett värde på ca 2500 euro och gäller en segelbåt i Navigare Yachtings flotta, upptill 45 fot under en vecka i perioden april-maj eller oktober 2017. Resa till och från Kroatien, all inclusive paket samt övriga utgifter som kan uppkomma i samband med resan betalas av vinnaren. Vinnaren har möjlighet att uppgradera och betala för en större båt samt skeppare och värdinna om så önskas. 

Det vinnande receptet kommer dessutom tillagas av två kända kockar söndagen den 5 februari på Båtmässan 2017 vilket förutsätter att vinnaren kan vara på plats på mässan den dagen som en del av juryn.