För barnfamiljer

På Båtmässan får hela familjen en rolig dag, här finns något för alla åldrar.

Köp biljetter till Båtmässan - Gratis för barn upp till 16 år

På Båtmässan får hela familjen en rolig dag, här finns något för alla åldrar.

Köp biljetter till Båtmässan - Gratis för barn upp till 16 år

Du kan alltid lita på att det finns fullt av aktiviteter på Båtmässan, både för stora som små. Båtmässan är en mässa för hela familjen där ni kan dela ert intresse för båtar och friluftsliv. Barn t.o.m 16 år har gratis entré till mässan i sällskap av vuxen.

För de yngre gästerna har vi vår populära skattjakt som går ut på att hitta hemliga skattmärken som gömts på olika ställen inne på mässan. Eller varför inte passa på att lära era barn om sjöliv och sjövett? Detta gör ni på Hugos Båtskola där barn exempelvis får lära sig hur en kompass fungerar och hur viktigt det är att alltid bära flytväst till havs.

För de båtintresserade har vi vår populära segelbåtsbassäng där ni kan tävla om vem som är den bästa kappseglaren i familjen. De som inte vill tävla kan självklart bara njuta av att ta sig runt, med vinden i seglen, i den nästan 200 kvm stora bassängen. Vi har även vår populära prova-på-pool där ni kan testa på allt från kajaker till gummibåtar och SUP brädor. För de fiskeintresserade kommer vi även i år ha Europas största mobila akvarium. Tillsammans med våra samarbetspartners fyller vi akvariet med fisk vi hittar i nära vatten. Det kommer även finnas uppvisningar i sportfiske där sportfiskeprofiler och experter delar med sig av deras bästa tips och råd.

Förläng vattenäventyret och ta med familjen till vår spännande granne Universeum. Väljer ni att bo hos oss under båtmässan får ni även entrébiljetten till ett rabatterat pris. Läs mer om våra boendepaket här.

Hugos Båtskola

Missa inte upplevelsedelen "Hugos Båtskola# på mässan som lär barn grunderna för vattenlivet.

Segelbåtsbassäng

Tävla om vem som är den bästa kappseglaren i vår nästan 200 kvm stora bassäng!

Skattjakt

Runt om på mässan har det gömts klistermärken och uppdraget är att finna dessa märken för fina priser!

Prova-på-poolen

Testa allt från kajaker till gummibåtar och SUP-brädor i vår stora pool på över 25 kvm.


Samarbetspartner

 

Medarrangör