Aktiviteter

Kasta loss och upptäck det bästa båtlivet har att erbjuda! Välkommen till en mässa fylld med skojiga saker för hela familjen att prova på!

Se vad Båtmässan 2017 erbjöd

SeaSea Båttillbehörs Prova-på-pool
Vad sägs om en stor pool på över 275 kvm sjösatt med massor av spännande saker att prova? Här fanns allt från kajaker till gummibåtar och SUP-brädor. Givetvis var alla flytföremål i poolen helt gratis att prova. På Båtmässan upptäcker man båtlivet!

prova_pa_pool_sea_seahero_aktiviteter

Sportfiskeakvariet

Nytt för 2017 var att Europas största mobila akvarium var på plats. I akvariet fanns regnbåge, öring, karpar, mört och gädda. Dessutom blev det dagligen uppvisningar i sportfiske samt tips & råd om hur du lyckas med ditt fiske från sportfiskeprofiler och experter. På lördagarna var det även Sportfiskeskola för alla barn. Alla som deltog fick en häftig present från Sportfiskarna!

akvariet


Surfsimulatorn

Hur länge står du kvar på brädan? Många fick visa sina surfingtalanger på vår mekaniska surfbräda på plan 2. Här behövde de inte blöta ner sig eller vänta på några stora vågor.

surf_450

Segelbåtsbassängen

Vem är den bästa kappseglaren? Vår stora vindmaskin i ena änden av bassängen gav er en härlig vind så att man kunde ta sig igenom banan i den nästan 200 kvm stora bassängen. Pris: 25 kronor för ca 10 minuters segling.

Stenungssunds Segelsällskap och Båtmässan hälsar Dig välkommen att testa dina seglarkunskaper under Båtmässan.

aktivitet1

Utöver detta fanns massor av tävlingar och aktiviteter runt om på mässan i de olika utställarnas montrar!