Översikt av aktiviteter

Båtmässan är alltid fylld av roliga aktiviteter för hela familjen att prova på. Se några av de stående inslagen på Båtmässan nedan.

Prova-på-pool

Prova-på-poolen är en stor pool på nästan på 300 kvm sjösatt med massor av spännande saker att prova. Givetvis är alla flytföremål i poolen helt gratis att prova. På Båtmässan upptäcker man båtlivet!

Sportfiskeakvarium

Europas största mobila akvarium som vi fyller akvariet med fisk vi hittar i nära vatten. Dessutom bjuder vi på dagliga uppvisningar i sportfiske samt tips & råd om hur du lyckas med ditt fiske från sportfiskeprofiler och experter.

Segelbåtsbassäng

Tävla mot vänner, bekanta eller okända i vår stora segelbåtsbassäng. Vår stora vindmaskin i bassängen ger en härlig vind så man kan ta sig genom banan i den nästan 200 kvm stora bassängen.

Klassiska båtar

Här kommer du som besökare se annorlunda båtar än i de andra mässhallarna, men också känna andra dofter. Här träffar du profilerna som sliter för att bevara det stora kulturarv som dessa klassiska båtar utgör.

Skattjakt

Skattjakten är ett av de mest uppskattade inslagen för alla familjer på Båtmässan. Skattkartor delas ut i våra entréer och sedan går tävlingen ut på att hitta hemliga skattmärken som gömts på olika ställen inne på mässan.

Hugos Båtskola

På Hugos Båtskola lär sig barn mer om sjöliv och sjövett under roliga former. Barnen får exempelvis lära sig hur en kompass fungerar, hur viktigt det är att alltid bära flytväst i vattenmiljö, hur ett sjökort fungerar med mera.