Röster om Båtmässan

Besökare

Claes, Göteborg
”Som fiskare finns allt jag behöver och vill ha samlat på Båtmässan. Det är också kul med alla uppvisningar på plats.”

Sebastian och Maria, Göteborg
”Det är första gången vi besöker Båtmässan i år, men inte sista. Hela familjen har haft en rolig dag med att prova på olika aktiviteter och spana in de coola båtarna”

Utställare

Niels Stielund, Carver Yachts
”Mässan har överträffat våra förväntningar och intresset har varit fantastiskt”.

Eva Nicklasson, Cremo Produktions
”Extra glädjande har varit att vi sålt så många båtar till helt nya båtägare”.

Anders Hultman, VD på Båtagent
”Vi har haft en jättebra mässa med bättre affärsmässiga resultat än ifjol”.

Filip Sjöstrand, Nextline Marin (förstagångsutställare):
”Mina förhoppningar var att sälja två-tre båtar. När mässan stängde hade sju köpt båt och jag åker hem till Tingsryd med ytterligare en sex-sju personer som är väldigt intresserade av att bli ägare till en Nextline-båt”.

Kalle Nordström, Sjösportskolan
”Vi är glada att Båtmässan satsat stort på segling som tema på scenen vilket gjort att vi fått tillfälle att prata om våra äventyrsseglingar där. Vi har märkt att många som lyssnat på våra föredrag kommit och pratat vidare i vår monter. Satsningen att vara aktiv på scenen tror vi kommer ge resultat även i försäljningar”.

Håkan Steen på SeaSea Båttillbehör
”Vi är jättenöjda med årets deltagande samt försäljningen av tillbehör i vår monter. Vi har också glada över att vår prova-på-pool har varit ett uppskattat inslag bland besökarna. Många har testat våra produkter i poolen och sen kommit till vår monter och köpt dessa”.

Intresserad av att medverka på Båtmässan 2019? Då är du varmt välkommen att kontakta oss i team Båtmässan för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig till att göra bättre affärer.