Välkommen till Båtmässan 2018

På Båtmässan finns allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare. På Båtmässan finns det ett brett utbud av båtar, tillbehör och utrustning till båt och besättning. Här träffar du över 300 utställare som står till din tjänst. Få hjälp med ditt nästa båtköp, få tips om underhåll och service samt ta del av mängder av prylar som gör ditt båt- och vattenliv bättre.

På Båtmässan finns även ett inspirerande scenprogram med intressanta föredrag, utbildningar, uppvisningar, barnaktiviteter och restauranger med god mat i ren västkust-anda.

Varmt välkommen till Båtmässan 3 – 11 februari 2018!

 

Bilder Båtmässan 2017

Se bilderna från Båtmässan och dröm dig bort till sommaren.

TILL flickr

Se filmer från Båtmässan 2017

se filmer

Senaste nytt från Båtmässan

.

Båtmässan i GP 11 och 12 feb

11 februari / 2017

Ta del av Båtmässans GP-sidor där vi löpande berättar om alla höjdpunkter på årets mässa! Klicka på nedan bild för att läsa hela artikeln i PDF-format.                    

Läs vidare

Årets Båtklubb utsedd

09 februari / 2017

Årets Båtklubb firades på Båtmässan i Göteborg Lommabuktens Seglarklubb blev Årets Båtklubb 2016. Tidningen Båtlivs redaktion och läsare utsåg den mycket aktiva klubben i konkurrens med andra båtklubbar i hela Sverige. Prisutdelningen ägde rum på Båtmässan i Göteborg lördagen den 4 februari. Priset är – förutom ära och berömmelse – en magnifik skylt att placeras på klubbstugan och båtprylar...

Läs vidare

Båtmässan i GP 10 februari

09 februari / 2017

Ta del av Båtmässans GP-sidor där vi löpande berättar om alla höjdpunkter på årets mässa! Klicka på nedan bild för att läsa hela artikeln i PDF-format.

Läs vidare

Båtmässan bjuder på hockeybiljetter!

08 februari / 2017

Gå på Båtmässan och Sweden Hockey Games! Vi har ett större antal biljetter till torsdag-kvällens match mellan Sverige och Tjeckien på Scandinavium. Det är först till kvarn som gäller. Hockeybiljetterna hämtas ut på Båtmässan i monter C02:20 hos Atlantica Båtförsäkring eller i monter B08:30 hos Audi Göteborg. I samarbete med Svenska Ishockeyförbundet

Läs vidare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på Båtmässans nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mässan.


Samarbetspartners på Båtmässan 2017

samarbetspartners

Atlantica  Audi Göteborg