RC-butiken

  • Plats: F03:79

Beskrivning

Hos RC-Butiken kan du som besökare bli stolt ägare till din alldeles egen segel eller motorbåt utan att du behöver gå till banken.

Vi kommer under mässan att sälja radiostyrda segel och motorbåtar samt tillbehör till reducerade mässpriser, bland annat DF 65 och storasyster DF 95, DF 65 är idag Sveriges största och mest spridda kappseglingsklass med sjudande aktivitet ute i klubbar såväl som i solnedgången vid egna bryggan, den har de senaste åren varit Mässans mest sålda båt.

Föredrar du en snabb racerbåt så finns TRAXXAS Spartan eller DCB M41, god för över 80 km/h dvs 44 knop för en båt som är lite över metern lång. För dig som vill prova på båt så har vi Feilun FT007 som gör 20km/h och kostar under femhundringen, Denna båt kan ni även testa i provapåbassängen på nedre plan hos LaSkala modellbåtsklubb som vi samarbetar med

För dig som är inbiten fiskare finns Joysway Baiting 500, en radiostyrd båt som kan lägga ut bete där du vill och linan från ditt spö kan anslutas via en sinnrik magnetkrok för att komma åt att fiska där du vill.

Välkommen till oss !

Tomas

RC-butiken

Följ utställaren på