Båtsystem AB

  • Plats: G06:01

Beskrivning

Båtsystem AB är en av Sveriges ledande leverantörer av marina tillbehör. Vi har varit i branschen i mer än 30 år och under de åren haft våra kunders fulla förtroende att förse dom med ett ständigt marknadsanpassat, utökat och uppdaterat produktsortiment. Våra kunder är spridda över hela världen och finns i alla världsdelar.

Våra erfarna medarbetare har en bred kunskap och förståelse av vår marknad och våra produkter från både familjesegling, kappsegling, motorbåt, mm. Vi utvecklar och tillverkar våra produkter utifrån den samlade erfarenhet och kunskap som finns bland våra medarbetare samt behovet och kravet från vår globala marknad.

Vårt produktutbud för den Svenska marknaden består av ett antal noga utvalda agenturer:

Jefa Steering och Jefa Rudder styrningar för segelbåtar samt rullager och hjärtstockar.

Prebit – lyxig belysning ombord med hög standard och kvalitet.

NaviSafe – Portabla batteridrivna navigationsljus i olika utföranden och modeller för gummibåt, kajak och vattenskoter eller som reservlanterna! Fullmatad med mängder av smarta funktioner och fästanordningar.

Zipwake – Helautomatiskt trimsystem som drivs elektriskt med ett vertikalt utskjutande blad som bidrar till att lyfta aktern med mindre motstånd och högre prestanda än konventionella hydrauliska trimplan

Power IL –  Ankarspel med frifallsfunktion. Det ger full kontroll över ankaret oavsett om du har lina eller kätting. Ett slitstarka spel med smart konstruktion som bygger på friktion. Flertalet varianter och installationsmöjligheter.

För både den svenska och internationella marknaden erbjuder vi ett stort och växande utbud egenutvecklade produkter. Vi har ett gediget LED-belysningsprogram bestående av takbelysning, indirekt ljus i form av LED-tape med diverse smarta strömbrytare och dimrar. Vi har även ett mycket brett urval rostfria produkter inom Boarding såsom peken, stegar och badplattformar. Dessutom mängder av andra tillbehör, reservdelar och mindre komponenter till Din båt.

Prisvärt Premium – Båtsystem!

Följ utställaren på