Navigare Yachting AB

  • Plats: C01:02

Beskrivning

HYR BÅT, KÖP BÅT, INVESTERA I SEGELBÅT!

Att investera i en yacht i varma vatten är en livsstil utöver det vanliga. En unik och smidig form av båtägarskap där all service och underhåll tas om hand med full kostnadstäckning. Upplev segling med oss!

Navigare Yachting är en av världens ledande charteroperatörer samt exklusiv återförsäljare av Lagoon, Bavaria Catamarans/Nautitech och Jeanneau segelbåtar på den svenska marknaden. Företaget hanterar operationen, försäljningen av segelbåtar till charter och uthyrningen av 300 segelbåtar i 11 Navigare baser runtom i världen.

Navigare grundandes 2001 av Jesper Rönngard och Per Abrahamsson. Huvudkontoret är baserat i Malmö och har ca 100 anställda globalt. Navigare arbetar med väletablerade varv såsom Jeanneau, Beneteau, Bavaria, Hanse, Lagoon, Fountaine Pajot, Bavaria Catamarans/Nautitech, Bali och DuFour. Bolaget står för solida lösningar med hög standard, en hållbar affärsmodell samt kvalitet tillsammans med utmärkt personlig service.

Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder oavsett om du vill hyra båt, köpa båt i Sverige eller investera i en segelbåt i varma vatten. Vi hanterar inbyten och är proffs på att sälja begagnade båtar, när du köper ny båt hos oss – säljer vi din gamla!

Kom och besök oss på mässan så berättar vi mer!

Följ utställaren på

Produkter

TJÄNSTER

Båtuthyrare

Varumärken

Representerat företag visas med en bock