Dream Yacht Nordic AB

  • Plats: C01:42

Beskrivning

SEGLA  MED VÄRLDENS LEDANDE CHARTERBOLAG

Vi har världens största och mest varierande flotta (sett till modeller och tillverkare) på seglingsmarknaden. Vi har ett brett erbjudande av destinationer, från Bora Bora’s lagun till Medelhavets tusentals öar. 

Vi har allt från segling på egen hand till att segla med professionell besättning eller boka en hytt i en stor katamaran.

Fråga oss gärna  om att köpa båt (ny som gammal).  Dream Yacht Charter erbjuder dig möjligheten att äga en exklusiv båt i en av våra många exotiska destinationer och spännande segling i några av världens bästa seglingsområden. Med oss har du genom våra individuellt utformade charter management program fler alternativ och flexibilitet att äga en lyxig segelbåt utan kostnaderna och utmaningarna som är förenade med traditionellt, privat båtägande. Dessa program omfattar finansiering i vår egen regi, garanterade utbetalningar varje månad eller rörligt program beroende på uthyrning.  Dream Yacht Charter hjälper dig att göra ett beslut baserat på detaljerad och saklig information.

Vi finns här för att förverkliga dina seglingsdrömmar.

Varumärken

Representerat företag visas med en bock