Båtmässans nya Beach Club

Få en känsla av sommaren i februari i vår nya Beach Club! Mat och dryck i somrig miljö med kontiki-influenser. Båtmässans Beach Club hittar du i E-hallen.

---

After Boat i Båtmässan Beach Club 8/2: Från kl 16 gäller 2 för 1 vid köp av biljetter i kassan.

Premiär! After Boat med Mix Megapol

Den 8 februari, kl. 17-19, är det premiär för After Boat i Båtmässans nya Beach Club. Mix Megapol gästar och 30 finalister från Morrongängets Båtmässan-tävlingar gör upp om förstapriset – en seglarvecka i Kroatien med Navigare! Pipistrello från Morrongänget kommer att få Båtmässans Beach Club att gunga med hans DJ-set.

 

Alla som handlar i baren bjuds på musslor. Först till kvarn gäller. Vi gör 300 portioner!

 

AfterBoat

After Boat: 2 för 1 vid köp av biljetter i entrén från kl 16:00

Vinn en resa till Kroatien - värde 35 000 kr!

30 finalister utses i tävlingar på Mix Megapol i januari och februari. På Båtmässans After Boat, 8 februari kl. 17-19, hålls den stora finalen då vinnaren av en seglingsvecka i Kroatien utses. Lyssna på Morrongänget och var med och tävla om resa inklusive skeppare på en 43 fots Jeanneau segelbåt i vackra Kroatiens skärgård.

Vinst och villkor
Vinsten sponsras av Navigare och är en seglingsvecka i Kroatien med Navigare till ett värde av 35 000 kr – period 18/5-25/5.
Båten utgår från Trogir, Kroatien.
Villkor: Observera att du som vinnare behöver återkoppla om antal resenärer inom en vecka efter meddelad vinst, med anledning av reserverade flygbiljetter.
Skepparen förbehåller sig rätten till egen kabin. Båten har 4 kabiner med totalt plats för upp till 10 personer. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Även andra vinster från Audi kommer att tävlas ut på plats så kom och kika!

mix megapol morrongänget