Harry Hansson Marincentrum har funnits för göteborgarna i ett halvt sekel och deltar i Västkustens Båtvecka

Harry Hansson Marincentrum, vilka är ni och var finns ni?

Harry Hansson Marincentrum, har funnits för göteborgarna i ett halvt sekel. Hos oss kan du hitta din drömbåt. Vi säljer båtar från Atlantic Marine, Sargo och Uttern. Du kan även lämna in din motor på service, köpa reservdelar och om du vill ha det riktigt bekvämt kan vi också vinterförvara båten åt dig. Dessutom har vi en välsorterad butik med båttillbehör och originaldelar till Mercury/Mercruiser, Uttern, Sargo och Atlantic Marine. Vi finns i Frihamnen!

Vad kommer ni visa upp under Västkustens båtvecka?

Vi kommer att visa flera modeller ur Uttern och Sargos sortiment, bland annat helt nya Sargo 28 Explorer. Den får man verkligen inte missa!

Vad skall man tänka på när man väljer båt om man är på väg in i båtlivet?

Man bör framförallt ställa sig frågan, vad skall jag använda båten till? Är det sol och bad, fiske, övernattning eller en åretruntbåt som är bra på det mesta?

Vad kännetecknar båtar från Sargo och Uttern? Vad har de för användningsområden?

Sargo är för dig som har mycket höga kvalitetskrav och vill ha en båt som fungerar året om oavsett väderlek. Uttern är den typiska dagstursbåten där de lite större modellerna även passar för en weekend med övernattning.

Läs mer om Harry Hansson Marincentrum

Besök Harry Hansson Marincentrum 5 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 6 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 7 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 8 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 9 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 10 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 11 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 12 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 13 feb  Besök Harry Hansson Marincentrum 14 feb